Boka tid för reseintyg

På uppdrag av Region Skåne

Reseintyg för pendlare genom Antigentest i Hyllie.

Säkert antigentest med digitalt läkarintyg inom 30-45 minuter efter provtagning. Provtagningslokal - Quality Hotel Hyllie. Testet är kostnadsfritt för student- och jobbpendlare till Danmark.
Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig om du har några frågor.

Godkänt Antigentest

Vårt test uppfyller Folkhälsomyndighetens krav på prestanda. Vi säkerställer alltid tillgång till det senaste och mest träffsäkra antigentestet på marknaden. Våra antigentester är alltid CE-märkta.

Jobbpendlare och studenter

Tjänsten är till för dig som studerar eller jobbpendlar till Danmark och behöver uppvisa ett läkarintyg på ett negativt covidtest. Vi uppmanar dig att testa dig i god tid innan du ska resa. Du får svar inom 30-45 minuter efter provtagning.

Vår vårdpersonal testar dig på en av våra mottagningar, just nu erbjuder vi enbart testning vid Quality Hotel View. Testet tas genom ett så kallat nasopharynx-prov som tas genom näsan. Själva provtagningen tar enbart ett par minuter och vår personal svarar gärna på eventuella frågor du har om testet.

Reseintyg utfärdat av läkare

Inom 30-45 minuter efter provtagning kommer du att få tillgång till ett digitalt signerat intyg utfärdat av en läkare som arbetar på Vaccina. Vårt reseintyg är på engelska, signerat av legitimerade läkare och innehåller tid för provtagning, dina personuppgifter (inklusive passnummer) samt information om antigentestet.

Ansvariga kontaktpersoner Vaccina

Vaccina currently has just over 200 employees throughout Sweden. The majority are nurses who work with sampling in pharmacies, for regions and companies and who are supported by about 20 doctors, quality managers, recruiters and support staff from our head office located at Holländargatan 22 in Stockholm. For customer support, you are welcome to write to reseintyg@vaccina.se or call 010-750 09 45 .

Pontus-scaled.jpg

Pontus Kressner

VD

Frame 1 (1)

Oskar Skoog

Marknadsansvarig

Image from iOS (4) (1)

Andreas Yttling

Projektansvarig

Vanliga frågor

Vi förstår att du har många frågor om hur det fungerar. Vi har samlat svaren på några av de vanligaste frågorna nedan.

Du får testa dig hur ofta du vill. Rekommenderat 1 gång per dygn för dig som pendlar.

Testet är till för dig som jobbpendlar till Danmark. Du behöver uppvisa ett intyg på detta vid provtagningstillfället såsom arbetsintyg eller motsvarande.

Antigentester är ett snabbtest som påvisar aktiv pågående infektion av SARS-CoV-2, viruset som orskar Covid-19. Fördelen jämfört med ett PCR-test är att det ger ett svar inom 15 minuter och att ingen labbanalys behövs och ej heller någon transport (PCR-tester kräver en obruten kylkedja till labb).

Intyget utfärdas på Engelska och innehåller följande information:

  • Fullständigt namn (ska överensstämma med namnet i passet)
  • Passnummer
  • Personnummer (viktigt att du säkerställer att du skriver rätt personnummer vid registrering)
  • Adress
  • Resultat av Antigentestet
  • Tidpunkt för provtagning

Quality Hotel View i Hyllie. Notera att vi inte tar emot drop-in.

Ja. Testet uppfyller Folkhälsomynidghetens rekommendationer. Testet har en sensitivitet på 96,72% och en specificitet på 99,22%.

Ska du till Danmark behöver du ha ett reseintyg som är max 24 timmar gammalt från när provtagningen genomfördes.

Du får sms och email med länk dit du hämtar det digitala provsvaret. Du behöver inte ha Mobilt BankID för att komma åt provsvaret.

Säkerställ i första hand att bekräftelsen inte ligger i skräpposten. Hittar du inte din bokningsbekräftelse kan det bero på att ni uppgett fel mail eller telefonnummer vid bokning, kontakta vår support på support@vaccina.se så hjälper vi er.

Det är viktigt att du registrerar dig innan provtagningen, eftersom du då fyller passnummer, vilket du kanske inte har tillgängligt om du vill registrera dig på plats.

Ja, vi testar även barn. Notera att du behöver ha svenskt personnummer.

Du kan kostnadsfritt avboka din tid fram till tidpunkten för provtagningen.

Ja, det är dem.

Vi kommer utfärda ett läkarintyg som styrker att du ha testat positivt. Du får sedan kontakta din researrangör för eventuell återbetalning. Vidare rekommenderar vi dig starkt att ta ett PCR-test via den region du bor i. Detta bokas via 1177. Du kommer även att kontaktas av en läkare hos oss för rekommendationer om hur man följer FHM:s rekommendationer.

Frågor & Svar
sv_SESE