På uppdrag av Region Skåne

Reseintyg för pendlare i Skåne

Säkert antigentest med digitalt läkarintyg inom 30-45 minuter efter provtagning. Provtagningslokal - Quality Hotel Hyllie samt Hotell SeaU Helsingborg.
Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig om du har några frågor.

Godkänt Antigentest

Vårt test uppfyller Folkhälsomyndighetens krav på prestanda. Vi säkerställer alltid tillgång till det senaste och mest träffsäkra antigentestet på marknaden. Våra antigentester är alltid CE-märkta.

Reseintyg utfärdat av läkare

Inom 30-45 minuter efter provtagning kommer du att få tillgång till ett digitalt signerat intyg utfärdat av en läkare som arbetar på Vaccina. Vårt reseintyg är på engelska, signerat av legitimerade läkare och innehåller tid för provtagning, dina personuppgifter (inklusive passnummer) samt information om antigentestet.

Ansvariga kontaktpersoner Vaccina

Vaccina har idag drygt 600 anställda över hela Sverige. Majoriteten är sjuksköterskor, undersköterskor och läkare som jobbar med provtagning på apotek, för regioner och företag och som stöttas av ett 50-tal läkare, kvalitetsansvariga, rekryterare och supportpersonal från vårt huvudkontor som ligger  i centrala Stockholm. För kundsupport får du gärna chatta med oss här på hemsidan.

Pontus-scaled.jpg

Pontus Kressner

VD

Image from iOS

Oskar Skoog

Marknadsansvarig

Image from iOS (4) (1)

Andreas Yttling

Operativ chef vaccination

Frågor & Svar
sv_SESE