In association with
Change Language:

Antigen and PCR test for you who needs a travel certificate

Gör du ett PCR test i Stockholm, Arlanda, Göteborg och i Malmö ges läkarintyg same day, i övriga orter ges läkarintyg dagen efter. Gör du ett Antigentest får du alltid svar inom 40 minuter efter provtagning.
Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig och berättar mer

Våra samarbetspartners

When will I receive my travel certificate after the test?

See below for information on when you can digitally access your travel certificate after completing the test. You can access the certificate with a Mobile BankID or code you receive via SMS.

Calculated time
PCR test in Stockholm, monday - sunday
Pris: 1 495 kr
Samma dag senast kl 24.00
PCR-test in Malmö
Pris: 1 495 kr
Same day, latest by 24pm
PCR-test in Gothenburg
Pris: 1 495 kr
Same day, latest by 24pm
PCR-test in Örebro
Pris: 1 695 kr
Svar nästa dag innan 24.00
PCR-test in Umeå
Pris: 1 695 kr
Svar nästa dag innan 24.00
PCR-test at Arlanda
Pris: 1 695 kr
Samma dag senast kl 24.00
Antigentest
Pris från: 399 kr
Within 45 minutes

Beräkna när du behöver beställa PCR-testet för att få intyget i tid till din resa (gäller självtest)

När reser du?
För att få ditt reseintyg senast DD/MM/ÅÅ ska du:
Beställa ditt test senast
DD/MM/ÅÅ Beställ ditt självtest så tidigt du kan, men absolut senast före kl. 10 på morgonen detta datum. Du borde få ditt test till dörren dagen efter du beställer.
Ta ditt test och skicka till labbet
DD/MM/ÅÅ Tidpunkten testet togs fyller du i vårt IT-system, och den tidpunkten kommer att finnas med på reseintyget.
Labbet tar emot ditt test
DD/MM/ÅÅ Du får ett förfrankerat 1:a-klassbrev att skicka till labbet. Det kommer vanligtvis fram dagen efter du postar det.
Du får ditt reseintyg
DD/MM/ÅÅ I reseintyget kommer även datumet labbet gjorde analysen att stå med. Du får sms och email när reseintyget är redo att hämtas digitalt.
Om du tar ett test hos oss så får du ditt läkarintyg inom 48-72 timmar.

Frågor och svar

Har du en fråga du inte hittar svar på? Besök vårt kundforum där du hittar svar på de flesta frågor och även har möjlighet att ställa din fråga. Vår kundtjänst svarar löpande på nya frågor i kundforumet och du kan se och söka bland andra kunders frågor som vi har svarat på.

We always use approved tests

Våra tester uppfyller Folkhälsomyndighetens krav på prestanda. Vi säkerställer alltid tillgång till det senaste och mest träffsäkra Antigen- och PCR-testet på marknaden. Såväl våra PCR- som Antigentester är alltid CE-märkta. Det antigentest vi använder finns med på EU:s lista över godkända antigentester. I läkarintyget skriver vi vilket antigentest som använts samt dess prestanda.

Get tested at out clinics

Våra sjuksköterskor och undersköterskor testar dig på en våra mottagningar efter att du har bokat en tid. Du får alltid ett reseintyg utfärdat av en läkare efter ditt besök. Vi har mottagningar över hela Sverige.

If you have any questions, please contact us at Vaccina, and not Apoteksgruppen

Efter att du har bokat din tid ska du registrera dig på www.portal.reseintyg.vaccina.se innan ditt besök på vår mottagning.

Travel Certificate issued by doctor

Det är viktigt att du själv undersöker vilka krav på reseintyget som ställs i landet du ska till. Våra reseintyg är på engelska, signerat av legitimerade läkare och innehåller tidpunkt för provtagning, analyssvar och dina personuppgifter (inklusive passnummer och personnummer). För dig som gör ett PCR-test står även information vilket laboratorium provet är analyserat hos. För dig som gör ett antigentest står även information om vilket antigentest som användes. Vårt antigentest finns med på EU:s lista över godkända tester.

Oavsett om du gör ett PCR- eller Antigentest framgår det att våra tester är CE-märkta och att testet utfördes av vårdpersonal.

We are constantly informed about the requirements placed on travel certificates for both PCR and Antigen tests so that the certificates fit the requirements set by countries.

Do you travel with SAS

Vaccina har ett partnerskap med SAS som gäller på samtliga våra provtagningslokaler för SAS-resenärer. Klicka här för att ta del av vårt erbjudande med rabatterade priser tillsammans med SAS.

Responsible contacts at Vaccina

Vaccina har idag drygt 600 anställda över hela Sverige. Majoriteten är sjuksköterskor, undersköterskor och läkare som jobbar med provtagning på apotek, för regioner och företag och som stöttas av ett 50-tal läkare, kvalitetsansvariga, rekryterare och supportpersonal från vårt huvudkontor som ligger  i centrala Stockholm. För kundsupport får du gärna chatta med oss här på hemsidan eller ringa på 010-750 09 45 (notera att vi har långa svarstider på växeln).

Pontus-scaled.jpg

Pontus Kressner

CEO

Oskar Skoog

Marketing responsible

Andreas Yttling

Project leader

Frågor & Svar
en_GBEN