I samarbete med
Change Language:

Hur funkar det

Steg 1: Boka en tid

Boka en tid online på vår hemsida: Vaccina.se. En bokningsbekräftelse från Cliento kommer att skickas till ditt telefonnummer och din epost. Om du önskar att avboka din tid kan du göra det i bokningsbekräftelsemejlet.  

Steg 2: Registrera dig

Registrera dina personliga uppgifter och försäkra dig om att du skrivit allt korrekt. När registreringen är klar kommer du få en bekräftelse skickat till dig till ditt telefonnummer och din epost. 

Steg 3: Testa dig på Vaccinas mottagning

Välkommen till din tid hos oss på Vaccina! Vänligen ta med dig ditt pass, ankom på din avsatta tid och håll ett säkert avstånd till andra. 

Steg 4: Intyget är klart

När ditt intyg är klart kommer du få en länk skickat till din epost och ditt telefonnummer. Vi rekommenderar att du använder en dator när du laddar ner ditt intyg. Du har även åtkomst till intyget via vår hemsida. 

Steg 5: Ladda ner intyget

Inlogget är personligt och du laddar ner ditt intyg med Mobilt Bank-ID. Det är även möjligt att ladda ner intyget med en hemlig kod, vilket du får i samband med nedladdningslänken. Om du ska ladda ner flera intyg till andra resenärer behöver du först logga ut från ditt konto.

Vaccina tillhör företagsgruppen Docty AB och är en registrerad vårdgivare som står under Inspektionen för Vård och Omsorgs (IVO) tillsyn.

Kontakt 

För snabba svar ber vi dig i första hand chatta med oss (svarstid några minuter) eller besöka vårt kundforum www.kundo.se/org/vaccina/

För övriga frågor når du oss via e-post eller telefon, där svarstider just nu kan dröja:

[email protected]

[email protected]

Press

[email protected] (Endast för rapportering av biverkningar av Covid-vaccinet. Vid akuta/allvarliga biverkningar sök omedelbart sjukvård).

Vaccina AB,
113 59 Stockholm

Copyright Vaccina AB 2021

sv_SESE