Reseintyg för dig som reser med Ving och Globetrotter

Svar och läkarintyg samma dag som provtagning på avreseorterna Stockholm, Göteborg, Malmö och på Arlanda. Som komplement erbjuder vi även provtagningen på flera lokala orter i Sverige med svar dagen efter provtagning.
Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig och berättar mer

När får jag mitt reseintyg efter testet?

Se nedan för information om när du digitalt får tillgång till ditt reseintyg efter genomfört test. 

Beräknad tid
PCR-test i Stockholm
Pris: 855 kr
Samma dag senast kl 24.00
PCR-test i Uppsala
Pris: 855 kr
Samma dag senast kl 24.00
PCR-test i Uppsala
Pris: 855 kr
Samma dag senast kl 24.00
PCR-test i Malmö
Pris: 855 kr
Svar samma dag innan 24.00
PCR-test i Göteborg
Pris: 855 kr
Svar samma dag innan 24.00
PCR-test i Umeå
Pris: 855 kr
Svar samma dag innan 24.00
PCR-test på Arlanda
Pris: 855 kr
Samma dag senast kl 24.00
PCR-test i Örebro
Pris: 855 kr
Svar nästa dag innan 24.00

Beräkna när du behöver testa dig och vilket test du behöver inför din resa

Du behöver göra ett PCR test. Du kan göra det den på alla tillgängliga orter som erbjuder PCR test. I "Stockholm, Göteborg och Malmö" som erbjuder svar samma dag senast 24:00 kan du också göra det den . Notera att det enbart är i den ort som flyget går ifrån som vi garanterar tid. Övriga orter är i mån av plats. Var noga med att välja endast mellan dessa datum eftersom det annars blir för tidigt eller för sent för test.
Du behöver göra ett Antigen test. Du kan göra det i "Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Umeå" och du kan göra det i "Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Umeå". Notera att det enbart är i den ort som flyget går ifrån som vi garanterar tid. Övriga orter är i mån av plats och därför kan det finnas tider som inte passar din avgång i övriga städer.

Hur funkar det

Vi förstår att frågorna är många och har därför sammanställt flödet för dig som är kund. Skulle det dyka upp några frågor kan du alltid höra av dig till vår support som du hittar i chatten

Vi använder alltid godkända tester

Våra tester uppfyller Folkhälsomyndighetens krav på prestanda. Vi säkerställer alltid tillgång till det senaste och mest träffsäkra PCR-testet på marknaden. PCR-testet som vi använder är CE-märkt.

Reseintyg utfärdat av läkare

Det är viktigt att du själv undersöker vilka krav på reseintyget/friskintyget som ställs i landet du ska till. Våra intyg är på engelska, signerat av legitimerade läkare och innehåller tidpunkt för provtagning, analyssvar och dina personuppgifter (inklusive passnummer och personnummer). För dig som gör ett PCR-test står även information vilket laboratorium provet är analyserat hos. För dig som gör ett antigentest står även information om vilket antigentest som användes. Vårt antigentest finns med på EU:s lista över godkända tester. Det finns även en validerings QR-kod som används för att kontrollera att uppgifterna på reseintyget är korrekta.

Oavsett om du gör ett PCR- eller antigentest framgår det att våra tester är CE-märkta och att testet utfördes av vårdpersonal.

Vi håller oss ständigt informerade om kraven som ställs på reseintyg/friskintyg för både PCR- och antigentest så att intygen passar de krav som länder ställer.

På samtliga av våra mottagningar i Sverige görs PCR testet via ett svalgprov. Antigentestet görs med nasopharynx prov på majoriteten av våra mottagningar

Vi är anslutna till E-hälsomyndighetens Covidbevis

Vaccina är anslutna till Covidbevis.se vilket innebär att du kan testa dig för Covid-19 hos oss och få ett Covidbevis som kan användas vid resor. Detta gäller på samtliga våra mottagningar i hela Sverige och både för antigentest och PCR-test. Har du några frågor kring covidbeviset kan du höra av dig till vår support.

Testa dig på våra mottagningar

Testa dig av våra sköterskor på våra mottagningar genom att boka en tid här på vår hemsida. Efter du testat dig får du ett digitalt reseintyg utfärdat av en läkare.

Frågor och svar

Har du en fråga du inte hittar svar på? Besök vårt kundforum där du hittar svar på de flesta frågor och även har möjlighet att ställa din fråga. Vår kundtjänst svarar löpande på nya frågor i kundforumet och du kan se och söka bland andra kunders frågor som vi har svarat på.

Ansvariga kontaktpersoner Vaccina

Vaccina har idag drygt 350 anställda över hela Sverige. Majoriteten är sköterskor som jobbar med provtagning på apotek, för regioner och företag och som stöttas av ett 20-tal läkare, kvalitetsansvariga, rekryterare och supportpersonal från vårt huvudkontor som ligger i centrala Stockholm. För kundsupport hör du av dig till oss i chatten alternativt besöker vårat kundforum.

Pontus-scaled.jpg

Pontus Kressner

VD

Oskar Skoog

Marknadsansvarig

Andreas Yttling

Operativ chef vaccination

Vaccina tillhör företagsgruppen Docty AB och är en registrerad vårdgivare som står under Inspektionen för Vård och Omsorgs (IVO) tillsyn.

Kontakt 

För snabba svar ber vi dig i första hand chatta med oss (svarstid några minuter) eller besöka vårt kundforum www.kundo.se/org/vaccina/

För övriga frågor når du oss via e-post eller telefon, där svarstider just nu kan dröja:

[email protected]

[email protected]

Press

[email protected] (Endast för rapportering av biverkningar av Covid-vaccinet. Vid akuta/allvarliga biverkningar sök omedelbart sjukvård).

Vaccina AB,
113 59 Stockholm

Copyright Vaccina AB 2021

sv_SESE